Česky

▾ Recruitment rules (OTM-R)
The Biology Centre CAS has committed to respect The European Charter for Researchers and The Code of Conduct for the Recruitment of Researchers and holds prestigious HR Excellence in Research Award (HR Award). Recruitment of researchers fulfils the principles of the Open, transparent, merit-based recruitment of researchers (OTM-R), which ensures unified course of selection procedure at all scientific institutes of the Biology Centre.

Fundamental principles of the OTM-R are openness, transparency and non-discrimination. Candidate requirements differ according to the nature of workload and are always specified in relevant job offer. Job offers are posted on this website and on other specialized portals. Selection procedures for research positions at the Biology Centre consist of two rounds (1st round: applications and subsequent shortlisting of candidates for the second round, 2nd round: interviews). For every selection procedure a selection committee of three members minimum is established, includes HR Department representative and is gender balanced. All candidates are informed on result of the selection procedure and every selection procedure complies with the effective EU regulation on the personal data protection.

More about HRS4R and HR Award
Detailed info on our OTM-R available to download here
What do we offer to our employees?

CLOSED
It is no longer possible to respond to this position.
Posted: 7. 11. 2022

Technical and Administrative Service

Operating Department

Employment contract

Technician

Fixed-term

Full-time

11. 12. 2022

Job description:

 

 

Biologické centrum AV ČR, v. v. i. hledá do nově zrekonstruovaného bufetu vhodného kolegu/kolegyni na pracovní pozici

Vedoucí bufetu

Náplň práce:

  • plánování a organizace prodeje
  • zajišťování a nákup potravin a surovin pro chod bufetu
  • příprava čerstvých nápojů
  • příprava občerstvení (např. bagety, sendviče, chlebíčky, atd.) – vlastní nápady vítány
  • účtování prodaného zboží
  • obsluha zákazníků
  • evidence a inventarizace skladových zásob
  • řízení vlastní výroby občerstvení
  • spolupráce se závodní kuchyní BC
  • organizace práce podřízených zaměstnanců
  • zajištění čistoty a úklidu bufetu

Requirements:

Secondary education

  • zkušenost v gastronomii, obchodního a týmového ducha
  • nadšení a nápady k inovacím
  • pozitivní vztah k práci s lidmi
  • dobré organizační schopnosti, samostatnost, spolehlivost
  • potravinářský průkaz

Výhodou bude:

  • SŠ/SOU gastronomického zaměření
  • znalost příručky HACCP
  • zkušenost s vedením malého týmu

Benefits:

 

 


CLOSED
It is no longer possible to respond to this position.