UZAVŘENO
Na tuto pozici již není možné reagovat.
Zveřejněno: 7. 11. 2022
Vedoucí bufetu
Technicko-hospodářská správa
Provozní úsek
Pracovní smlouva
Technická
Doba určitá
Plný
11. 12. 2022
Popis pracovní pozice:
Biologické centrum AV ČR, v. v. i. hledá do nově zrekonstruovaného bufetu vhodného kolegu/kolegyni na pracovní pozici
Vedoucí bufetu
Náplň práce:
- plánování a organizace prodeje
- zajišťování a nákup potravin a surovin pro chod bufetu
- příprava čerstvých nápojů
- příprava občerstvení (např. bagety, sendviče, chlebíčky, atd.) – vlastní nápady vítány
- účtování prodaného zboží
- obsluha zákazníků
- evidence a inventarizace skladových zásob
- řízení vlastní výroby občerstvení
- spolupráce se závodní kuchyní BC
- organizace práce podřízených zaměstnanců
- zajištění čistoty a úklidu bufetu
Požadavky:
Středoškolské
Gastronomie a stravování
- zkušenost v gastronomii, obchodního a týmového ducha
- nadšení a nápady k inovacím
- pozitivní vztah k práci s lidmi
- dobré organizační schopnosti, samostatnost, spolehlivost
- potravinářský průkaz
Výhodou bude:
- SŠ/SOU gastronomického zaměření
- znalost příručky HACCP
- zkušenost s vedením malého týmu
Benefity:
Co Vám nabízíme:
- samostatnou pozici s velkým prostorem pro seberealizaci
- pracovní úvazek 40 hodin/týden
- zaměstnání ve stabilní, prestižní vědecké instituci s mezinárodním významem
- 5 týdnů dovolené
- dotované závodní stravování
- benefity ze sociálního fondu
- firemní akce
- zvýhodněné mobilní tarify
- výkonovou složku mzdy
- k dispozici Vám bude mimo jiné vývařovna závodní kuchyně
Doplňující informace:
Nástup: dohodou
Krátký motivační dopis a strukturovaný životopis zašlete na email: monika.mikolaskova@bc.cas.cz
Kontaktní osoba: Ing. Monika Mikolášková (Personalistka), více informací na telefonu: +420 387 77 5941.
UZAVŘENO
Na tuto pozici již není možné reagovat.
© 2024 Biologické centrum AV ČR, v.v.i. |
Prohlášení o přístupnosti