English

▾ Pravidla výběrového řízení (OTM-R)
Biologické centrum AV ČR, v. v. i. se zavázalo k dodržování Evropské charty výzkumných pracovníků a Kodexu chování pro přijímání výzkumných pracovníků a je držitelem prestižního ocenění HR Excellence in Research (HR Award). Při náboru vědeckých pracovníků dodržuje zásady otevřeného, transparentního výběrového řízení (OTM-R), což zajišťuje unifikovaný postup výběrového řízení na všech vědeckých ústavech Biologického centra.

Základními principy OTM-R jsou otevřenost, transparentnost a nediskriminace. Požadavky na uchazeče se liší v závislosti na povaze pracovní náplně a jsou vždy specifikovány v relevantním inzerátu s pracovní nabídkou. Inzeráty jsou zveřejňovány na těchto stránkách a na dalších specializovaných portálech. Výběrová řízení na vědecké pozice v Biologickém centru jsou dvoukolová (1. kolo: přihlášky a následný výběr vhodných kandidátů do 2. kola, 2. kolo: pohovory). Pro každé výběrové řízení je ustavena výběrová komise, která je minimálně tříčlenná, zahrnuje zástupce Personálního úseku a je genderově vyvážená. Všichni uchazeči jsou informováni o výsledku výběrového řízení a každé výběrové řízení se řídí platným nařízením EU o ochraně osobních údajů.

Více o HRS4R a HR Award
Podrobnější informace o našem OTM-R ke stažení zde
Co nabízíme našim zaměstnancům?

UZAVŘENO
Na tuto pozici již není možné reagovat.
Zveřejněno: 7. 11. 2022

Vedoucí bufetu

Technicko-hospodářská správa

Provozní úsek

Pracovní smlouva

Technická

Doba určitá

Plný

11. 12. 2022

Popis pracovní pozice:

 

 

Biologické centrum AV ČR, v. v. i. hledá do nově zrekonstruovaného bufetu vhodného kolegu/kolegyni na pracovní pozici

Vedoucí bufetu

Náplň práce:

  • plánování a organizace prodeje
  • zajišťování a nákup potravin a surovin pro chod bufetu
  • příprava čerstvých nápojů
  • příprava občerstvení (např. bagety, sendviče, chlebíčky, atd.) – vlastní nápady vítány
  • účtování prodaného zboží
  • obsluha zákazníků
  • evidence a inventarizace skladových zásob
  • řízení vlastní výroby občerstvení
  • spolupráce se závodní kuchyní BC
  • organizace práce podřízených zaměstnanců
  • zajištění čistoty a úklidu bufetu

Požadavky:

Středoškolské

Gastronomie a stravování

  • zkušenost v gastronomii, obchodního a týmového ducha
  • nadšení a nápady k inovacím
  • pozitivní vztah k práci s lidmi
  • dobré organizační schopnosti, samostatnost, spolehlivost
  • potravinářský průkaz

Výhodou bude:

  • SŠ/SOU gastronomického zaměření
  • znalost příručky HACCP
  • zkušenost s vedením malého týmu

Benefity:

Co Vám nabízíme:

  • samostatnou pozici s velkým prostorem pro seberealizaci
  • pracovní úvazek 40 hodin/týden
  • zaměstnání ve stabilní, prestižní vědecké instituci s mezinárodním významem
  • 5 týdnů dovolené
  • dotované závodní stravování
  • benefity ze sociálního fondu
  • firemní akce
  • zvýhodněné mobilní tarify
  • výkonovou složku mzdy
  • k dispozici Vám bude mimo jiné vývařovna závodní kuchyně

Doplňující informace:

Nástup: dohodou

Krátký motivační dopis a strukturovaný životopis zašlete na email: monika.mikolaskova@bc.cas.cz

Kontaktní osoba: Ing. Monika Mikolášková (Personalistka),  více informací na telefonu: +420 387 77 5941.
 


UZAVŘENO
Na tuto pozici již není možné reagovat.